Ons verhaal

Een traditie van kwaliteit en vakmanschap sinds 1880, voortgezet met passie door vijf generaties.

Versheid & kwaliteit

Bij Verwijs’ Kreeftenparken staat versheid centraal. Al onze producten – van kreeft tot schelpdieren – worden opgeslagen in onze gekoelde en gefilterde bassins. Dit betekent dat, wanneer onze klanten hun bestelling plaatsen, de producten nog steeds in hun natuurlijke omgeving verblijven. We doen geen concessies als het gaat om kwaliteit: dit vormt de basis van ons succes.

Als één van Europa’s grootste importeurs van Canadese kreeft, beschikken wij over faciliteiten om tot wel 60.000 kg aan producten te verwateren. Deze capaciteit stelt ons in staat om ook tijdens piekperiodes de belofte van versheid te garanderen, bijvoorbeeld voor de Kerst.

Onze klantenkring bestaat voornamelijk uit supermarkten en visgroothandels, evenals horeca-toeleveranciers.

Kaart van Europa

sinds 1880
5e generatie

Onze premium labels

Excellent label Kreeften

Excellent

Kreeften

Excellent label Krab

Excellent

Krab

Excellent label King crab

Excellent

King crab

Historische foto uit 1880
Historische foto uit 1880

Sinds 1880

Verwijs’ Kreeftenparken heeft een diepgewortelde geschiedenis die teruggaat tot 1880, toen onze familie begon met het kweken van oesters. Ons assortiment is door de jaren heen uitgebreid met mosselen en kreeften. Vandaag de dag zet Pieter Verwijs, de vijfde generatie, deze traditie voort met dezelfde toewijding aan kwaliteit en innovatie.

In 2014 hebben we een nieuw pand laten bouwen, specifiek ontworpen om onze verwatercapaciteit voor schaaldieren te vergroten. Deze uitbreiding stelde ons in staat om onze focus nog meer te leggen op het importeren en verhandelen van een breder scala aan schaaldieren, waaronder Canadese en Europese kreeft, Noordzeekrab en King crab.

We kopen zo dicht mogelijk bij de bron: direct van de vissers of hun exporteurs. Dit zorgt niet alleen voor de hoogste kwaliteit, maar ondersteunt ook duurzame relaties met onze leveranciers. Ze begrijpen onze hoge eisen en delen onze passie voor de beste kwaliteit.